KAWS tekee yhteistyötä poikien ja tyttärien kanssa rajoitetun valikoiman lasten aurinkolaseja varten

kaws

Myöhemmin tällä viikolla KAWS julkaisee aurinkolasien kokoelman Sons + Daughtersin kanssa.



Tiistaina kaksi tuotemerkkiä julkistivat erikoissivuston kautta virallisia tuotekuvia sopivasti koristetuista silmälaseista ja niiden mukana tulevista säilytyslaatikoista.

Rajoitettu lasien sarja saa inspiraationsa COMPANION -hahmosta ja ostajan valittavana on kolme eri värivaihtoehtoa: vaaleanpunainen, harmaa ja musta. Linsseillä on tietysti 100-prosenttinen UV-suoja ja ne maksavat 200 dollaria.

Aloitusajat kaupungeissa, kuten New Yorkissa, Los Angelesissa ja muualla, ovat seuraavat:


Pyhän Patrickin päivän matematiikkatehtävät

  • New York / 19. marraskuuta / 12.00 EST
  • Los Angeles / 19. marraskuuta / 09:00 PST
  • Pariisi / 19. marraskuuta / 18.00 CET
  • Hongkong / 20. marraskuuta 01:00 HKT



Alla voit tutustua tarkemmin tähän rajoitettuun valikoimaan KAWS x Sons + Daughters -kappaleita joidenkin tuotekuvien ja Alex Maelandin kampanjakuvien avulla Kim Buin muotoilulla:


miten keula dah dr phil jakso

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

kaws



Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta


aakkoset junan tulostettavat

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

kaws



Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta


marco polo -työarkki

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

kaws

Kuva KAWS x Sons + Daughters -lasien kautta

Tarkemmat ostotiedot, Klikkaa tästä .